KATEGORİ :TATLILAR
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 2 BARDAK ŞEKER
- 2 BARDAK AYRAN
- 4 YUMURTA
- 4 BARDAK UN
- 1 PAKET KABARTMA TOZU
- 1 PAKET VANİLYA
- 100 GR HİNDİSTAN CEVİZİ
- 4 KAŞIK ŞEKER
- 2 BARDAK SOĞUK SÜT
- YUMURTALARI BİR KASEYE ALIP ÇIRPIN ŞEKERİ DE EKLEYİP ÇIRPMAYA DEVAM EDİN.
- KURU MALZEMELERİ BİR KAPTA BULUŞTURUN,YUMURTALI ŞEKERLİ KARIŞIMA İLAVE EDİP KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİN .HAMUR KEK HAMURU KIVAMINDA OLUYOR .
- TEPSİNİZİ YAĞLAYIP HAMURU YAYIN .
- HAMURUN ÜZERİNE 4 KAŞIK ŞEKERİ VE HİNDİSTAN CEVİZİNİN YARISINI SERPİN .
- 200'DE ISITILMIŞ FIRINDA KIZARINCAYA PİŞİRİN FIRINDAN ÇIKARINCA ÜZERİNE 2 BARDAK SOĞUK SÜTÜ DÖKÜP ÇEKTİRİN VE KALAN HİNDİSTAN CEVİZİNİ SERPİP SERVİS YAPIN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder