Yemeklerinizin yanında yapabileceğiniz bir garnitür veya et yemeklerinizle sunabileceğiniz alternatif bir seçenek.
KATEGORİ:MEZELER
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 1 KG KABAK
- 2 KAŞIK UN
- 2,5 BARDAK SÜT(SOĞUK)
- TUZ ,KARABİBER
- 172 ÇAY KAŞIĞI MUSKAT RENDESİ
- 150 GR KAŞAR RENDESİ
- 2 KAŞIK TEREYAĞ
- KABAKLARI RENDELEYİN TENCEREYE ALIP AZ SIVI YAĞLA SOTELEYİN
- AYRI BİR KAPTA TEREYAĞ DA UN KOKUSU ÇIKANA KADAR ÇOK YANMADAN KAVURULUR 2,5 BARDAK SÜT YAVAŞ YAVAŞ YEDİRİLİR KOYULAŞINCAYA KADAR KARIŞTIRILIR KABAKLAR EKLENİR TUZ KARABİBER MUSKAT RENDESİ EKLENİP SERVİS YAPILIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder