Gülay öz Türk'e teşekkür ederim .
gelelim malzeme listemize.
KATEGORİ: SALATALAR
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 1 KG KIRMIZI BİBER
- 2 KAŞIK ZEYTİNYAĞ
- 1/2 DEMET MAYDANOZ
- 1 BARDAK CEVİZ
- SÜZME YOĞURT
- KURU NANE
- BİBERLERİ JUL YEN DOĞRAYIN.
- ZEYTİNYAĞI TAVAYA ALIP ISITIN VE İÇİNE BİBERLERİ EKLEYİN SOTELEYİN
- OCAKTAN ALIP SOĞUTUN VE İÇİNE CEVİZLERİ MAYDANOZU NANEYİ EKLEYİP KARIŞTIRIN.
- ÜZERİNE SÜZME YOĞURT KOYUP SERVİS YAPIN .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder