7 Temmuz 2015 Salı

KIRMIZI BİBER KAVURMASI

bugün sizin için seçtiğim lezzet Gülay Öz Türk arkadaşımdan kendisinden yediğim ve çok beğendiğim çay saatleriniz için ideal bir salata ve ara sıcak olarak ta kullanabileceğiniz bir meze.....
 Gülay öz Türk'e teşekkür ederim .
gelelim malzeme listemize.
KATEGORİ: SALATALAR
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
  • 1 KG KIRMIZI BİBER 
  • 2 KAŞIK ZEYTİNYAĞ
  • 1/2 DEMET MAYDANOZ
  • 1 BARDAK CEVİZ
  • SÜZME YOĞURT
  • KURU NANE
YAPILIŞI:


  • BİBERLERİ JUL YEN DOĞRAYIN.
  • ZEYTİNYAĞI TAVAYA ALIP ISITIN VE İÇİNE BİBERLERİ EKLEYİN  SOTELEYİN
  • OCAKTAN ALIP SOĞUTUN VE İÇİNE CEVİZLERİ MAYDANOZU NANEYİ  EKLEYİP KARIŞTIRIN.
  • ÜZERİNE SÜZME YOĞURT KOYUP SERVİS YAPIN .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder