yemek yapmaya yeni başlayan arkadaşlarımız için bir salata tarifi:
kız kardeşim Türkan'ın yaptığı bu salata çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak yapması kolay lezzeti olay .
KATEGORİ: SALATALAR
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 1 KG HAVUÇ
- 1/2 BARDAK ZEYTİNYAĞ
- TUZ
- SÜZME YOĞURT
- PUL BİBER
- 2-3 DİŞ SARIMSAK
- CEVİZ
- ÖNCELİKLE HAVUÇLAR' IMIZI RENDENİN KALIN TARAFI İLE RENDELİYORUZ.
- YAĞI TAVAYA ALIP ISITIYORUZ VE HAVUÇLARI EKLEYİP SOTELEYİN BEN KULLANMADIM FAKAT SİZ 1- 2 KABAKTA RENDELEYİP EKLEYE BİLİRSİNİZ TUZ KARABİBERE İLAVE EDİN
- OCAKTAN ALIP SOĞUTUN CEVİZİ EKLEYİN.
- AYRI KAPTA SARIMSAKLI YOĞURT HAZIRLAYIN İÇİNE EKLEYİP KARIŞTIRIN SERVİS TABAĞINA ALIP ÜZERİNİ PUL BİBERLE SÜSLEYİP SERVİS YAPIN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder