her zaman misafirlerinize gururla sunabileceğiniz bir çorba tarif var Yapanlara kolay gelsin.
KATEGORİ:ÇORBALAR
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 1 BARDAK FİLE BADEM
- 1,5 BARDAK HAŞLANMIŞ BUĞDAY
- 2 KAŞIK UN
- 1 KASE SÜZME YOĞURT
- 1 LT SU
- 1 YUMURTA SARISI
- TUZ
- KARABİBER
- 2 KAŞIK TEREYAĞ
- 1 TUTAM NANE
- 1 TUTAM PUL BİBER
- BUĞDAYI TENCEREYE ALIP ÜZERİNE SICAK SUYU DÖKÜP KAYNATIN.
- TAVADA BADEMİ YAĞSIZ KAVURUN. ÇORBAYA EKLEYİN.
- YOĞURT UN YUMURTA SARISINI BİR KASEYE ALIP ÇORBANIN SUYUNDAN DA İLAVE EDİP ÇIRPIN .
- ÇORBAYA İLAVE EDİP 10 DK KAYNATIN.
- TEREYAĞI ERİTİP NANE VE PUL BİBER EKLEYİP ÇORBAYA İLAVE EDİP SERVİS YAPIN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder