MALZEMELER:
- 350 GR KIYMA
- 1 ORTA BOY SOĞAN
- 3 -4 DİLİM BAYAT EKMEK İÇİ VEYE 3 KAŞIK GALETA UNU
- 1 YUMURTA
- TUZ, KARABİBER, PUL BİBER, KİMYON
- 2 DİŞ SARIMSAK
- 1/2 KG MANTAR
- 2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
- 3 -4 DAL TAZE SOĞAN
- 1/2 DEMET MAYDANOZ
- TUZ KARABİBER PUL BİBER
- 100 GR RENDE KAŞAR PEYNİRİ
- 1 KAŞIK SALÇA
- 8-10 ADET KOKTEYL DOMATES
- 5-6 SİVRİ BİBER
- BROKOLİ
- BROKOLİ 3-4 DK BUHARDA HAŞLANIR ..
- KIYMA MALZEMELERİ BİR KABA ALINIP İYİCE YOĞRULUR .MANDALİNA BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARILIP ÇANAK ŞEKLİ VERİLİP TEPSİYE KONUR.
- MANTARLARIN DIŞ KABUKLARI SOYULUP DOĞRANIR TAVAYA SIVI YAĞ KONUP KIZDIRILIR MANTAR EKLENİP HARLI ATEŞTE SOTELENİR TAZE SOĞANLAR DOĞRANIP EKLENİR TUZ KARABİBER İLAVE EDİLİP MAYDANOZ EKLENİP OCAKTAN ALINIR .
- SALÇA SUYLA AÇILIR TEPSİYE EKLENİR BROKOLİ KOKTEYL DOMATES BİBERLE SÜSLENİP TEKRAR FIRINA VERİLİR 190 'DE PİŞİRİLİR .
- FIRINDAN ALINIP ÜZERİNE KAŞAR KONUP ERİYİNCEYE KADAR TEKRAR FIRINLANIP SERVİS YAPILIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder