- 15 ADET HURMA
- 3 ER YEMEK KAŞIĞI TOZ BADEM VE TOZ FINDIK
- 1 YEMEK KAŞIĞI TOZ FISTIK
- 1/2 SU BARDAĞI ŞEKER
- 1/2 RULO KAYMAK
- 1-2 YEMEK KAŞIĞI BAL
- HURMALARIN ÇEKİRDEKLERİ HURMALARI ZEDELEMEDEN ÇIKARILIP TENCEREYE DİZİLİR ÜZERİNE 1/2 BARDAK ŞEKER VE 1 BARDAK SUYLA YUMUŞAYINCAYA KADAR HAŞLANIP SOĞUTULUR.
- FINDIK BADEM VE BAL KARIŞTIRILIP HURMALARIN İÇİNE DOLDURULUP SERVİS TABAĞINA ALINIR ÜZERİNE TOZ YEŞİL FISTIKLA VE KAYNATTIĞIMIZ ŞERBETTEN GEZDİRİLİP SERVİS YAPILIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder