kavurma en iyi nereden olur derseniz hayvanın but ve kol bölgesinden olur Ben bugün sizlere klasik şekilde kavurma nasıl yapılır onu anlatacağım hadi o zaman hep beraber yapmaya başlayalım.
KATEGORİ:ET YEMEKLERİ
YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 1-1,5 KG ET
- 250 GR İÇYAĞI
- TUZ
- HAYVANIN YAĞI KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANIR ISITILMIŞ TENCEREYE KONUP ERİTİLİR YAĞ İYİCE ERİYİNCE İÇİNDEN ALINIR VE ORTA BÜYÜKLÜKTE DOĞRAMIŞ ET İÇİNE İLAVE EDİLİP MÜHÜRLENİR VE KISIK ATEŞTEİYİCE PİŞİRİLİP TUZ EKLENİP SERVİS YAPILIR .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder