YAZAN:ŞÜKRAN
MALZEMELER:
- 1 ÇAY BARDAĞI ERİŞTE
- 1 YUMURTA SARISI
- 1/2 KG YOĞURT
- 1 YEMEK KAŞIĞI UN
- 150-200 GR KIYMA
- 2 DİŞ SARIMSAK
- TUZ
- KARABİBER
- 1 KAŞIK TEREYAĞ
- PUL BİBER
- NANE
- KIYMAYI TUZ VE KARABİBERLE YOĞURUP KÜÇÜK KÖFTELER YAPIN .
- 2 BARDAK SUYU KAYNATIP ERİŞTELERİ EKLEYİP HAŞLAYIN .
- KÖFTELERİ AZ YAĞDA HAŞLAYIP ERİŞTEYE EKLEYİP 1-2 TAŞIM KAYNATIN.
- YOĞURDU UN VE YUMURTA SARISINI İYİCE ÇIRPIN ÇORBA SUYUNDAN EKLEYİP SOSUN ILINMASINI SAĞLAYIN VE PİŞMİŞ ERİŞTEYE İLAVE EDİN .
- KAYNAYINCAYA KADAR SÜREKLİ KARIŞTIRIN.SARIMSAK PUL BİBER VE NANEYİ YAKIP ÜZERİNE İLAVE EDİP TUZ EKLEYİP SERVİS YAPIN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder