18 Nisan 2016 Pazartesi

VEGETABLES BOQUET


MALZEMELER:
  • 1 KABAK 
  • 1 HAVUÇ
  • 1 KIRMIZI BİBER 
  • 1 YEŞİL BİBER
  • 1 HAVUÇ 
  • 1 SARI BİBER 
  • 10-12 TANE TAZE SOĞAN YAPRAĞI
  • TUZ, KARABİBER, SEBZE ÇEŞNİSİ 
  • 1 TATLI KAŞIĞI SOYA  SOSU (ARZUYA GÖRE )
YAPILIŞI:
  • YEŞİL SOĞANLARI SICAK SUYA BATIRIN ÇIKARIN HAFİF YUMUŞASIN.
  • DİĞER SEBZELERİ JULYEN DOĞRAYIN  TAVAYA ÇOK SIVI YAĞ EKLEYİP İYİCE ISINSIN VE SEBZELERİ İÇİNE EKLEYİP HARLI ATEŞTE ÇEVİRİN TUZ KARABİBER  SEBZE ÇEŞNİSİNİ EKLEYİN SOYA SOSUNU DA  KATIP 1-2 KEZ ÇEVİREREK SOTELEYİN  ARZU EDERSENİZ SARIMSAK DA İLAVE EDEBİLİRSİNİZ. TAVAYI OCAKTAN ALIN 1 TANE SOĞAN SAPINI TEZGAHA ALIP ÜZERİNE SEBZELERDEN KOYUP BAĞLAYIN SERVİS TABAĞINA ALIP ET YEMEKLERİNİN YANINDA SERVİS YAPIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder