MALZEMELER:
- 1 KABAK
- 1 HAVUÇ
- 1 KIRMIZI BİBER
- 1 YEŞİL BİBER
- 1 HAVUÇ
- 1 SARI BİBER
- 10-12 TANE TAZE SOĞAN YAPRAĞI
- TUZ, KARABİBER, SEBZE ÇEŞNİSİ
- 1 TATLI KAŞIĞI SOYA SOSU (ARZUYA GÖRE )
- YEŞİL SOĞANLARI SICAK SUYA BATIRIN ÇIKARIN HAFİF YUMUŞASIN.
- DİĞER SEBZELERİ JULYEN DOĞRAYIN TAVAYA ÇOK SIVI YAĞ EKLEYİP İYİCE ISINSIN VE SEBZELERİ İÇİNE EKLEYİP HARLI ATEŞTE ÇEVİRİN TUZ KARABİBER SEBZE ÇEŞNİSİNİ EKLEYİN SOYA SOSUNU DA KATIP 1-2 KEZ ÇEVİREREK SOTELEYİN ARZU EDERSENİZ SARIMSAK DA İLAVE EDEBİLİRSİNİZ. TAVAYI OCAKTAN ALIN 1 TANE SOĞAN SAPINI TEZGAHA ALIP ÜZERİNE SEBZELERDEN KOYUP BAĞLAYIN SERVİS TABAĞINA ALIP ET YEMEKLERİNİN YANINDA SERVİS YAPIN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder